Lajme

Jo vetëm pυthje në bυzë, ja çfarë Bleona i pIotësoi tjetër Arian Çanit

Këtu, moderatori kujtoi se Bleona i “bindet” dhe përveç puthjes, ajo i ka plotësuar edhe një dëshirë tjetër.

Ishte pikërisht fakti që ajo erdhi në emision pa grim. Moderatori u shpreh:


“I thash do vish pa grim dhe shikoni, ka ardhur pa grim fare”.

Mbrëmja e djeshme u shoqërua edhe me polemika të shumta në emision. Shkak u bë improvizimi i aktorit Rezart Veleshnja.

Ky i fundit ka realizuar videon e procesit të ngrirjes së vezëve nga Bleona.

Kjo gjë nuk u prit mirë nga këngëtarja, e cila ishte gati të linte studion. VIDOE