/Jo vetëm p uthje në buzë, ja çfarë Bleona i pIotësoi tjetër Arian Çanit

Jo vetëm p uthje në buzë, ja çfarë Bleona i pIotësoi tjetër Arian Çanit

Këtu, moderatori kujtoi se Bleona i “bindet” dhe përveç puthjes, ajo i ka plotësuar edhe një dëshirë tjetër.

Ishte pikërisht fakti që ajo erdhi në emision pa grim.

Moderatori u shpreh:

“I thash do vish pa grim dhe shikoni, ka ardhur pa grim fare”

Mbrëmja e djeshme u shoqërua edhe me polemika të shumta në emision.

Shkak u bë improvizimi i aktorit Rezart Veleshnja.

Ky i fundit ka realizuar videon e procesit të ngrirjes së vezëve nga Bleona.

Kjo gjë nuk u prit mirë nga këngëtarja, e cila ishte gati të linte studion.

Shiko Videon:


https://www.youtube.com/embed/bw7Om1FjwvA?feature=oembed