Lajme

Jo vetëm puthje në buzë, ja për çfarë i pIotësoi Bleona dëshirën Arian Çanit (Video)

“Burri im mësoi në mars se kisha një aferë katërvjeçare.99% të kohës nuk ndjej ndonjë faj,po argëtohem dhe kënaqem.

Jeta është shumë e shkurtër”,rrëfen ajo.

“Burri dhe unë kemi shkuar në terapi që kur ai zbuloi aferën time katërvjeçare dhe kjo e ka ndihmuar”,shton gruaja.

“Por unë do të vazhdoj ta përdor faqen e internetit për nevojat e mia.Dua eks.itim”,shprehet.