/Jonida Maliqi elektrizon Amsterdamin, ‘Ktheju tokës’ ç.mend të huajit (Video)

Jonida Maliqi elektrizon Amsterdamin, ‘Ktheju tokës’ ç.mend të huajit (Video)

Siç dihet këtë vit këngëtarja e njohur Jonida Maliqi do të përfaqësojë Shqipërinë në ‘Eurovizion’ me këngën ‘Ktheju tokës’. Disa ditë më parë, Jonida është nisur për në Amsterdam ku dhe të gjitha shtetet pjesëmarrëse morën pjesë në “Eurovision in Concert”, ku u bë prezantimi i këngëve.

Në momentin që Jonida ka dal në skenë është pritur me duartrokitje nga ana e publikut i cili gjatë gjithë kohës shihet duke xhiruar dhe duke shijuar performancën e Jonidës. Në fund të saj të gjithë kanë brohoritur dhe bërtitur për këngëtaren shqiptare.

Kujtojmë që këtë vit Eurovizion do të zhvillohet në Tel Aviv dhe Shqipëria do të përformojë në 16 maj.