/Ju kujtohet Gjinoja i Marigosë? S’do ta BESONl se si duket sot (Foto)

Ju kujtohet Gjinoja i Marigosë? S’do ta BESONl se si duket sot (Foto)

Ishte një ndër komeditë më të pëlqyera dhe mjaft të preferuara për të gjitha moshat.

Ju kujtohet Gjino tek komedia “14 vjeç dhëndër”, i cili luante rolin e bashkëshortit minoren të Marigosë?

Ka kaluar kaq shumë kohë, por me siguri të gjithë e mbani mend dhe jeni kurioz si duket sot aktori dhe çfarë ka ndodhur me të.

Aktori Admir Sorra aktualisht jeton në Vlorë.

Vite më parë ka jetuar edhe jashtë vendit, ku edhe andej nuk kanë munguar njerëz që e kanë identifikuar me emrin e Gjinos.

Ndërkohë ja si duket “Gjino” tani.