/Ju kujtohet Qetsori i Big Brother?SHlKONl sa shumë ka ndryshuar tani

Ju kujtohet Qetsori i Big Brother?SHlKONl sa shumë ka ndryshuar tani

Me siguri të gjithë e kujtoni Qetsorin, konkurentin i edicionit të dytë të Big Brother i cili arriti të rr ëmbente jo

vetëm zemrat e publikut shqiptar, por edhe çmimin e fituesit të realityshow.

Pas përfundimit të spektaklit, daljet e tij në ekran kanë qenë të pakta. Ai ka vazhduar jetën në Vlorë.

Konkurrenti ka ndryshuar mjaft dhe në pamjen e tij vërejmë më shumë thinja. Qetsori vazhdon të mbetet një nga ish-banorët më të dashur për publikun.