/Ju kujtohet shahistja e vogël tek “Dy herë mat”? Sot është një biznesmene, ja si duket ajo pas kaq shumë vitesh!

Ju kujtohet shahistja e vogël tek “Dy herë mat”? Sot është një biznesmene, ja si duket ajo pas kaq shumë vitesh!

Ndonëse nuk e vazhdon më aktrimin, Rudinën tek filmi “Dy herë mat” me siguri të gjithë e mbani mend. Dhe nëse nuk ju kujtohet, por ju risjellim shprehjen që u bë hit nga ky film: “Dua edhe akullore, edhe çokollatë”.

Por si duket “Rudina” pas kaq shumë vitesh? Aktorja Manjola Begolli mbaroi studimet për ekonomik dhe sot është një biznesmene.

Ajo ishte e ftuar në emisionin “Shiko kush luan” duke u rikthyer sërish në ekran pas një mungese të gjatë.