/Ju kujtohet “Tomka” tek filmi i njohur shqiptar? Nuk iu shkon dot në mend si duket ai sot (Foto)

Ju kujtohet “Tomka” tek filmi i njohur shqiptar? Nuk iu shkon dot në mend si duket ai sot (Foto)

Të gjithë e kanë parë filmin shqiptar “Tomka dhe shokët e tij”, një film shumë i dashur për fëmijët.

Ky ishte një tjetër film i suksesshëm i regjizores Xhanfize Keko, por që nxori në pah aftësinë e një aktori të vogl, të quajtur Enea Zhegu, që luajti roli

Aktori nuk e e vazhdoi karrierën ë tij në aktrim për shumë gjatë, por vendosi të jetojë jetën e tij jashtë
shqipërisë.

Ja si duket “Tomka” sot: