/“Ju nuk vendosni dot asgjë, bëni vetëm zhurmë”, kryeministri Rama jep mesazhin e fortë

“Ju nuk vendosni dot asgjë, bëni vetëm zhurmë”, kryeministri Rama jep mesazhin e fortë

Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot dëshmitë e disa prej pacientëve që kryejnë hemodializën shumë

ndryshe nga stërmundimi me orë e orë të tëra dhe kushtet që kishin më parë.

Kjo ka bërë që qytetarët të shpërthejnë në reagimi, duke shigjetuar edhe mjekët, duke i akuzuar si mashtrues qe vetëm përfitojnë nga populli.

Kryeministri Rama ka ndërhyrë në një debat mes komentuesve dhe ka dalë në mbrojtje të bluzave të bardha.