syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Juria shtαηg në vend kur vajza zbuΙon këngën që ka zgjedhur, disa sekonda më vonë shρërthεjηë Ιοtët…!!

Ka pak njerëz që arrijnë të rr ë mb ejn ë zemrat dhe emocionet gjatë një shfaqjeje muzikore.

Një nga këto është padyshim Solomia Lukyanets, e cila vetëm 13 vjeçe tregoi të gjithë talentin e saj dhe shkriu në një det lotësh si publikun ashtu edhe anëtarët e jurisë kur ajo filloi të këndojë.

Gjatë programit televiziv “The Voice Kids”, vajza nga Ukraina, Solomia Lukyanets, doli në skenë dhe të gjithë mbetën të heshtur, të etur për të gjetur këngën që do të luante.

Pas një kohe, kur filloi muzika, të gjithë mbetën pa fjalë sepse ishte një nga hitet më të mëdha të Andrea Bocelit, “Con te partirò”.

Është e mahnitshme se si një person i tillë i vogël mund të mbajë një zë kaq të madh.

Interpretimi i saj ishte aq mbresëlënës sa edhe publiku dhe juria u mahnitën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *