/Juristi Romeo Kara Iëshon ‘B0MBËN’: Prokuroria duhet të urdhërojë arręstimin e Ilir Metës

Juristi Romeo Kara Iëshon ‘B0MBËN’: Prokuroria duhet të urdhërojë arręstimin e Ilir Metës

Juristi i njohur Romeo Kara ka bërë një deklaratë të fortë ndaj Ilir Metës, duke e cilësuar si frymëzues publik i çdo dhune elektorale.

 “Prokuroria duhet të urdhërojë arrestimin e tij”, shkruan juristi në Facebook.

Postimi i juristit:

“Frymezuesi publik i cdo dhune elektorale eshte pikerisht Meta.

Deklaratat e tij jane të perseritura, të hapura, publike dhe pa ekuivok në kundershtim me kushtetuten dhe ligjin dhe pa asnje dyshim perbejne veper penale.

Prokuroria duhet të urdheroje arrestimin e tij.

I gjithe autoriteti i ligjit dhe i rendit kushtetues eshte shkelur prej tij.”, ka shkruar Kara.