“Kαm 3 vite pa b. ërë gjë bυrri jeton në Itali, refυzon të këthehet” po e meηdoj seriozisht ta tr.αdhέtoj

Jam e martuar ka me shume se 5 vite, por u bene 3 vite qe burri nuk me vie ne shtepi pasi ai jeton ne Itali.

Sikur te mos kishte kushte te vinte ne shtepi betohem se nuk do ta tradhetoja kurre ashtu si nuk e kam tradhetuar deri me tani,

por ai me thote se tani me une nuk jam terheqese per shijen e tij dhe kjo eshte edhe me shume se ofendim. 

“A duhet të largohem? Burri dhe unë kemi qenë së bashku për 23 vjet dhe kemi dy fëmijë, por ne nuk kemi kryer marrëdhënie s*ksuale në gati tri vjet.

Burri im thotë se nuk më sheh më tërheqëseA duhet të largohem prej tij?

Ai nuk është i gatshëm të bëjë përpjekje për të shpëtuar këtë lidhje keshtu qe do ta tradhetoj dhe nuk me vjen turp fare,

me kontakto mua ne cdo kohe ketu nen hapsiren e rek/lam3s gjeni kontaktin dhe nr, cdo kush qe me ben oferten do ta priti me knaqesi.