syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Kαmerat “kapίn mat” hαjdutët, ja si υidhen biçikletat e shtrenjta në kryeqytet

Nëse mendoni se biçikletat tuaja janë të sigurta edhe në katin e fundit të pallatit ku banoni, jeni gabuar.

Ka hajdutë të cilët mund të ngjiten dhe fare thjeshtë të zbresin biçikletën e shënjestruar nga shkallët.

Shtimi i numrit të vjedhjeve, kryesisht të biçikletave, ka bërë që mjaft administratorë pallatesh të survejojnë ambientet e hyrjeve me kamera sigurie.

Por, edhe pse këto masa janë shtuar, duket se nuk janë problem për hajdutët e biçikletave,

të cilët, si banorë të zonës, futen në brendësi të pallatave të pamaskuar dhe të pashqetësuar nga askush.

Ndonëse përherë e më shumë qytetarët po rikthehen te biçikletat, bashkë me këtë trend po shtohen vjedhjet.

Nga të dhënat e policisë mësohet se mesatarisht në Tiranë vidhen dy deri në 5 biçikleta në ditë,

ndërsa identifikimi i autorëve është mjaft i vështirë, pasi përdoren dhe të miturit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *