syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Kαp pëllumbin në fshatin e Elbasanit, qytetari sht anget nga ajo që i gjen në këmbë

Të etiketuar shpesh si “posta e shpejtë”, pëllumbat janë shpendët që njihen ndryshe si “d ealer” nga shumë vite.

E megjithëse mund të mos ketë ndonjë lidhje me këtë, një qytetar nga Elbasani ka kapur një pëllumb me një unazë të çu ditshme në këmbë.

Ai është një pëllumb i zi, jo nga të bardhët që zakonisht njihen si të “butë” dhe mbahen në kafaz, por megjithatë mban një unazë me numrin “1”. Qytetari ka shkruarl: 

Përshëndetje! Kam gjetur një pëllumb me një unazë, por nuk ia di domethënien.

Kam disa ditë që e kam kapur këtu në një fshat të Elbasanit.

Pëllumbi gjithashtu ka një gisht të prerë. Nëse ka ndonjë që interesohet për të le më kontaktojë nëpërmjet jush”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *