December 3, 2023
Lajme

Kυshërira e ρarë i nxjerr bοjën Ermal Fejzullahut: E kam marrë në tefefon dhe i kam thënë….. po ai nuk

Kushërira e parë e Ermal Fejzullahut e njëkohësisht këngëtarja e talentuar Tringa Kay, ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin ‘Glamour Zone’ në TV ORA.

Fillimisht ajo tha se ishte tepër e afërt me këngëtarin e famshëm, por pas këmbënguljes së moderatores

Ester Bylyku, Tringa tregoi hatërmb etjet e vogla me Ermalin.Ester Bylyku: Për cfarë të ka mbetur hatri me Ermalin?

Tringa Kay: “Është e vështirë të të mbetet hatri me Ermalin, sepse ai është shumë person i mirë dhe i ëmbël.

Por po them dicka që ndonjëherë më ka mërzitur.

I dërgoj mesazh për ndonjë këngë të re që kam publikuar dhe i kërkoj ta postojë në Instagramin e tij.

Ka ndodhur që Ermali e ka parë me vonesë mesazhin, por unë jam ke qk uptuar dhe kam shp ër thyer ndonjëherë ndaj tij.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *