/“Kaρa të das hυrin e υ αjzës dυke Ιυajtur me mbat hjet e mia të ρaΙara

“Kaρa të das hυrin e υ αjzës dυke Ιυajtur me mbat hjet e mia të ρaΙara

Kjo 46-vjeçare ka shkruar në rubrikën e ‘The Sun’ dhe ka treguar historinë e saj të dashurisë me të dashurin e vajzës.

Sipas gruas, vajza e saj 22 vjeçare e cila në atë kohë jetonte me të, i kishte prezantuar një djalë që ishte dhe i dashuri i saj dhe ai ishte 23 vjeç.

Dhe një ditë 46-vjeçarja ishte kthyer herët nga puna dhe ishte ngjitur lart kur kishte parë të dashurin e vajzës duke luajtur me të brendshmet e pa lara të sajat.

Gruaja nder te tjera shprehet se në vend që ta përzente apo qortonte vendosi që ti tregonte se çfarë ishte në gjendje të bëntë një ‘plakë’.

Gjithashtu ajo shprehet se nuk i pëlqejnë meshkujt e moshës së saj por i pëlqen më të rinj.

Madje gruaja thotë se nuk kanë të ngopur në se.ks, pasi edhe herën e parë shkuan 4 herë.

WOW! Ajo vazhdon akoma lidhjen me 23 vjeçarin teksa vajza e saj është betuar që nuk do ti flasë më me gojë, 46-vjeçar shprehet se ndihet çdo ditë fajtore, por një fajtore e kënaqur.

Si mendoni?