/Ka datëlindjen sot Merkel, por shikoni si ia bën 8 me 2 kryeministrit bullgar kur i jep dhuratën!

Ka datëlindjen sot Merkel, por shikoni si ia bën 8 me 2 kryeministrit bullgar kur i jep dhuratën!

Krerët e 27 vendeve të Bashkimit Evropian janë mbledhur sot në Bruksel për të folur për planin e rimëkëmbjes ekonomike.

Sot gjithashtu është një ditë e veçantë për kancelaren gjermane pasi feston ditëlindjen. Të pranishmit i kanë bërë asaj dhurata nga më të ndryshmet.

Por, momenti kur kryeministri bullgar i tregoi dhuratën do të përkonte pikërisht me një kritikë nga ana e Merkelit.

Borissovit i doli pa dashje hunda jashtë maskës dhe kancelarja nuk nguroi ta këshillonte.