/Ka lindur pak orë më parë, por fotoja e tij po bën xhiron e botës. Prindërit dhe mjekët nuk kanë fjalë!

Ka lindur pak orë më parë, por fotoja e tij po bën xhiron e botës. Prindërit dhe mjekët nuk kanë fjalë!

Është normale që kur një fëmijë lind, e gjithë familja fillon t’i bëjë fotografi, pasi është një moment shumë i rëndësishëm dhe askush nuk dëshiron të humbasë orët e para të jetës.

Sidoqoftë, ne e dimë se fotografitë më të këndshme mund të merren kur fëmijët janë rreth një vjeç, kur fillojnë të bëjnë hapat e tyre të parë dhe fillojnë të zbulojnë botën përreth tyre.

ShkodraNews shkruan: Ky fëmijë pak orë pas lindjes së tij arriti t’i bëjë prindërit e tij të qeshin me shpirt, madje edhe të gjithë stafin e pranishëm në sallën e lindjes.

Shihni foton e këtij të porsalinduri që ka bërë tashmë xhiron e internetit:

Është ky fëmijë që, pak pasi ka lindur, ka zënë këtë pozicion si të një personi të rritur, shkruan ShkodraNews. Për më tepër, shikimi i humbur lart jep përshtypjen se tashmë është lodhur nga jeta.

Një nga njerëzit që e ndau në rrjete sociale këtë foto shkroi:

“Kur je i porsalindur dhe prindërit duan të cilat janë planet tuaja!”.