Kafsha gjigande qe surprizoi jaguarin me prezencen e saj

  0
  568

  Në mes të një parku natyror në Brazil është kapur një moment i rrallë nga betejat e kafshëve.
  Një çiçëk (anteater) gjigant kishte zbritur për të pirë ujë, kur papritur u përballë me një jaguar.
  Një fotograf i kafshëve të egra kishte pikasur momentin dhe ai ishte i gatshëm të regjistrojë “goditjen” e madhe që do të jepte Jaguari.

  Por diqka e tillë nuk ndodhi. Ai rrintë i shtrirrë dhe vështronte me habi “prenë” e tij. Përderisa çiçëk u largua qetësisht, jaguar nuk dukej fare I interesuar për sulm.

  Ekspertet e kafshëve thonë se zakonisht kjo lloj kafshe nuk përbën menynë e jaguarit dhe sulmet e tilla janë shumë të rralla./BS