Kafshët ‘p ushtojnë’ qieIIin, imazhe që as nuk i keni lMAGJlNUAR se do t’i SHlKONlT ndonjëherë në jetën tuaj (Foto)

0
332

Të ndërmarrësh një udhëtim turistik tashmë nuk është më vetëm një emocion për të parë vendin që ke planifikuar të vizitosh dhe këtë e ka bërë të mundur një kompani fluturimesh kanadeze e cila ka vendosur t’i surprizojë klientët e saj që në nisje të udhëtimit

Kompania kanadeze për t’i bërë të ndihen edhe më mirë klientët e saj ka krijuar disa versione që të lënë pa fajalë të modelit Embraer E190-E2, me të cilin po “p;ushton” qiejt”.

Kompania ka zgjedhur të pikturojë mbi këta avion tigra, peshkaqen apo dhe shqiponja. Fotot e këtyre avionëve janë bërë viraIe në rrjetet sociale.