/Kali rrethohet nga 6 ujqër, veprimi i tij i lë pa fjalë italianët (video)

Kali rrethohet nga 6 ujqër, veprimi i tij i lë pa fjalë italianët (video)

Këto imazhe po bëjnë xhiron e botës!

Një fotograf profesional i jetës së egër në Itali, ka kapur në kamera momentin kur një kalë është sulmuar nga 6 ujqër të uritur. Kjo skenë u filmua në Abruzzo, Itali para pak ditësh.

Ujqërit janë të njohur që shpesh i sulmojnë kuajt dhe i vrasin por video më poshtë i ka lënë pa fjalë të gjithë.

Tani shikoni videon.