/KALIMTARËT NUK U BESONlN SYVE! “LAMBORGHINI” NGEC NË RRUGË, E SHTYJNË POLlCËT (FOTO)

KALIMTARËT NUK U BESONlN SYVE! “LAMBORGHINI” NGEC NË RRUGË, E SHTYJNË POLlCËT (FOTO)

KALIMTARËT NUK U BESONIN SYVE! “LAMBORGHINI” NGEC NË RRUGË, E SHTYJNË POLICËT.

Shoferi i një ‘Lamborghini’ u turpërua, pasi makina e tij luksoze u prish në Harrods, Britani.

Kjo ka detyruar që policët të ndërhynin për ta lëvizur supermakinën, pasi kishte zënë rrugën.

Dëshmitarët panë nga afër mjetin 250 mijë paund, që shtyhej nga forcat e policisë.

‘Lambo’ ngeci në zonën më të shtrenjtë të Londrës dhe njerëz të shumtë patën mundësinë të fotografonin.

Nuk munguan as të qeshurat nga kalimtarët, të cilëve ju dukej e pabesueshme një skenë e tillë.