syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Kaloi çdo paragjykim! Kjo vajzë shqiptare që do bëhet prezantuse në tv grek (FOTO LAJM)

Kaloi çdo paragjykim! Kjo vajzë shqiptare arrin majat në Greqi dhe të gjithë po çm.enden.

Kristiana Skura, ish-Miss Shqipëria në vitin 2016, është bërë lajm kryesor në shtypin rozë të Greqisë.

24-vjeçarja shqiptare, e cila prej vitesh jeton në Kretë të Greqisë, ka fituar një punë që e kërkojnë shumë, dhe që ka të bëjë me prezantimin e një emisioni të pëlqyer.

Ajo do të prezantojë emisionin “Kalo Mesimeri”, në kanalin “Krititi tv”, pjesë e rrjetit “SKAI”, që më herët moderohej nga bukuroshja greke Ioanna Maseskou.