/“Kam 5 djem dhe jam i 5-ti vëIIa”, Xhaxhai i Klodianit: Të zbardhet ngjarja ose gja ku shkon me gj ak

“Kam 5 djem dhe jam i 5-ti vëIIa”, Xhaxhai i Klodianit: Të zbardhet ngjarja ose gja ku shkon me gj ak

Xhaxhai i të riut që u v ra orët e para të mëngjesit të sotëm në Tiranë nga policia, ka thënë se do të bëjë vetëgj yqësi nëse ngjarja nuk zbardhet.

Hasan Rasha, xhaxhai i Klodian Rashës, ka thënë se beson tek prokuroria, por sipas tij nëse ngjarja nuk do të zbardhet dhe familja nuk do të mësojë shkaqet e vr asjes së të riut atëherë nuk përjashohet edhe vetëgj yqësia.

Sipas Hasanit, nipi i tij kishte probleme me ne rvat por nuk ishte pro blematik në shoqëri.

“Nuk e njoh atë polici dhe nuk e di. Qëllim jonë është që kjo punë të zbardhet. Edhe për atë që e ka vr a por edhe për ne.

Pas të keqes që kemi të hiqet gjysma të paktën. Të tjerët më kuptojnë këtë muhabet. Duke mos e zbardh këtë çështje she rri mbetet i hapur.

Nuk e di nëse ka qenë një gabim. Fatk eqësi e djalit tonë. Ma merr mendja që edhe atij policit. Se nuk është policia për të vr arë njerëzit. Nuk mund të flas më shumë.

Edhe për atë më vjen keq. Nuk jemi njerëz që ne të futemi në sh err. Sjemi mësuar. Ne jemi mësu me i ndalu jo me i hapur she rret.” tha Hasani.

“Nëse kjo punë nuk do të zbardhet. Atëherë nuk do të garantojë, se unë jam vetë i pesti vlla dhe kam 5 djem. Nuk e di se ku përfundon. Gj aku shkon me gj ak. Kjo punë nuk duhet të lihet. Kjo është gjë që ndodhi. Të paktën ta dimë si dhe pse u bë.”

“Di vetëm që më është vr arë djali sikur mi kanë thënë edhe mu. Jam me mendimet e njerëzve. Inshalla e zbardh.

Më kanë thënë për kameran që e ka marrë policia. Nuk i kemi kërkuar kamerat se ne jemi në mo rt.

Nesër va rros djalin. Janë nisur refugjatët. Janë nisur djemtë nga Anglia, nga Greqia. Ne presim fëmijët. Pa bërë va rrim ç’të kërkojmë. Kërkojmë që këtë punë me na e zbardhur me çdo kusht.

Të na lejnë shëndosh edhe ne të tjerëve. Kam shumë besim të Prokuroria dhe nga shteti Inshalla” tha Hasan Rasha.TCH