syntax error, unexpected '<', expecting end of file

“Kam 50 ditë pa bërë s*ks”, Genta Gjalpi: PIasa, ai është në Itali, s’jam murgeshë

Genta Gjalpi ka treguar se i mungon shumë i dashuri që ndodhet në Itali.


TIRANË– Ish-banorja e Big Brother, Genta Gjalpi njihet për natyrën e saj të drejtpërdrejtë dhe pa komplekse.

Në një bisedë pyetje-përgjigje me ndjekësit, Genta Gjalpi ka treguar dhe disa detaje int ime rreth jetës së saj.

Për fat të k eq, i dashuri i ish-banores së BB ndodhej në Itali në këtë kohë pa ndemie, dhe Genta ka plot 50 ditë e 50 net pa ma rrëdh ënie sek suaIe.

Ndjekësit e kanë pyetur troç dhe ajo është përgjigjur me sinqeritet.

Ndër të tjera ajo është shprehur se i mungon jeta e natës dhe flirtet, duke bërë një listë të gjatë të gjërave që nuk ka.