/Kam fIet me shefin e BURRlT tim kur ai e dërgonte atë në Itali me punë!

Kam fIet me shefin e BURRlT tim kur ai e dërgonte atë në Itali me punë!

Përshëndetje,dua të tregoj edhe unë historinë time,jo për tu hapur apo për të pastruar ndërgjegjen,por për të ditur më shumë reagimet tuaja.

Kisha goxha kohë që njihesha me Erin pronarin 30 vjeçar të burrit tim.


Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shumë prov.okuese,por unë nuk i jepja rëndësi.

Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar sëbashku me bashkëshortin.

Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë,atë ditë në fakt isha bërë kaq e mirë sa edhe burri atë ishte duke më thënë tërë kohës,

unë qëllimisht kisha veshur një fustan të ngushtë që tregonte format dhe kishte dekoltenë.