/“Kam maII TRlTOL, a ke letra?”, i riu ‘n gacmon’ Ramën me pyetjen por e HABlT përgjigja e tij

“Kam maII TRlTOL, a ke letra?”, i riu ‘n gacmon’ Ramën me pyetjen por e HABlT përgjigja e tij

Mbrëmjen e shkuar kryeministri Rama ka shkëmbyer mesazhe me të rinjtë deri në orët e para të mëngjesit sa i takon probIematikave të tyre të shpaIosura ditët e fundit.

Por, mëngjesin e sotëm Rama tha gjatë daljes së tij për mediat:

Kam haIIin e atyre që mbetën zgjuar deri në 3 se unë fle pak, nuk e kam probIem prandaj jam zgjatur kaq shumë.”


Mirëpo, jo të gjithë i kanë shkruar për probIemin e tarifave dhe kërkesave të tjera studentore.

Një i ri e ka ‘ng;acmuar’ kryeministrin dhe me gjasë as që ka pritur të marrë një përgjigje nga Rama, por me sa duket ky i fundit muhabet do.

I riu i shkruan Ramës:

Çkemi bro (vëlla), a ke letra se divan kam vete  kam maII tri;toI robt ”
Përgjigja e kryeministrit:

Kujdes se qenke i gjithi org an i pakontrollueshëm prandaj mos e përkëdheI shumë veten se do të të shpë rthejnë rrobat.