/“Kam miq në spital, në moshën time dhe janë duke vd ekur”, Rozana Radi: Ju lutem, shqiptare, koronavirusi po…

“Kam miq në spital, në moshën time dhe janë duke vd ekur”, Rozana Radi: Ju lutem, shqiptare, koronavirusi po…

Kantautorja e njohur Rozana Radi reagon ashpër ndaj atyre personave që nuk respektojnë masat ndaj ndalimit të përhapjes së pandemisë së koronavirusit.

Në një reagim në rrjetet sociale, ajo thotë se ka miq që janë në moshën e saj, të shtruar në spital dhe “janë keq” për shkak të Covid-19.

“Ndaj ju lutem nëse keni ndërmend të merrni në qafa ata që i respektojnë këto rregulla, lidhni një gur në qafë vetë dhe mbysni veten tuaj,” shkruan këngëtarja.

Reagimi i plotë:

“Për mua cdo individ i cili nuk mban maskë, nuk mban distancim social është një “ínjorant” dhe kjo pándemi më bëri të kuptoj që Shqipërinë e shka tërruan shqiptarët.

S’më pl as fare për politikë as s’dua t’ja di… Kam miq të shtruar në spital, të cilët janë mosha ime dhe janë keq.

Ndaj ju lutem nëse keni ndërmend të merrni në q afë ata që i respektojnë këto rregulla, lidhni një gur në qafë vetë dhe mb ysni veten tuaj”.