/Kam ngeIur shtatzen gabimisht dhe babai nuk do qe ta Iind femijen.Se di cfare te bej

Kam ngeIur shtatzen gabimisht dhe babai nuk do qe ta Iind femijen.Se di cfare te bej

Kam ngelur shtatzen gabimisht dhe babai nuk do qe ta lind femijen.Se di cfare te bej

Jam 19 vjec dhe kam ngelur shtatzen dhe jame 2 muajshe.

Un mendoja se kisha ne krah nje mashkull serioz dhe qe me donte shume por ndodhi e kunderta.

Pasi i dhashe lajmin qe isha shtatzen ai u largua jashte shqiperise dhe nga ajo dite nuk kam asnje lloje kontakti me te.

Nuk di as cfare te bej sepse as familija ime nuk do qe ta mbaj kete shtatzeni.

Dhe babai me thote ta heq dhe te fillosh nje jete te re.

Nuk di se cfare duhete te bej.

Kam ber nje gabim por nuk di a ka zgjidhje dhe se cfar duhet te bej.