syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Kamera e shkollës kap diçka te FRlKSHME (Video)

Ajo bëri rr ëmujë Disa pamjetë pamë.shirës së pashpjegueshme të një “f;antazme” janë shpërndarë miliona herë në internet dhe njerëzit janë duke u fr;ikësuar nga pamjet jonormaIe. Ndërkohë që në shkolla shpesh është dukuria që askush nuk dëshiron ta marrë fajin, fa;jtori pas rrëmujës së bërë në këtë video vërtet është një mi;ster, transmeton lajmeflesh.

Pamjet u morën nga një kamerë në një shkollë në Irlandë ku shihen dollapët duke u lëkundur, libra që fluturonin nëpër korridor dhe shkat;ërrimin e një tabele. Ndoshta fa;ntazma vd.iq në një dysheme të rrëshqitshme dhe donte të ha.kmerrej? Shkolla u themelua në vitin 1828 dhe është shkolla më e vjetër në jug shtetit. Video është marrë në orën 3 të mëngjesit, kështu që rrëmuja nuk mund të jenë shkaktuar nga fëmijët.

Sa i përket drejtorit të shkollës, videoja është e vërtetë. Aktiviteti fillon me një derë në fund të korridorit dhe përpIasjes me një zhurmë. Sekonda më vonë, një grup i tërë i dollapëve mund të shihet duke tundur me dh.unë, pothuajse deri në pikën e rënies dhe në fund shka.tërrimi i tabeles paralajmëruese që dyshemeja është e rrëshqitshme.Lajmeflesh.com

https://youtube.com/PpWebxw_Zh