Kamera e siguse ne dhomen e gjumit i prish gjumin te zotit te shtepise pas sheh ate qe kishte filmuar (Video)

  0
  481

  Prej se ekziston njerëzimi, gjërat e mbinatyrshme i kanë hutuar njerëzit më shumë se çdo gjë tjetër.
  Fantazmat, xhinët dhe më shumë, të gjitha këto ‘krijesa’ ka mijëra vjet që pretendohet se ekzistojnë.Edhe pse ka njerëz që thonë se nuk ka vend për besime të tilla ‘primitive’ në shoqërinë tonë moderne, ka të tjerë që nuk mund t’i injorojnë disa ngjarje që ndodh të na lënë të habitur.

  E tillë është kjo ngjarje e publikuar në një video në YouTube. Një burrë lëshoi një kamerë që të incizonte para se të flinte, pasi dyshoi për aktivitet paranormal në shtëpinë e tij.

  Dhe kur u zgjua të nesërmen, ajo çfarë pa në video e habiti atë. Videoja ka më shumë se 13 milionë shikime në YouTube dhe cilësohet si ‘dëshmia’ e parë e kapur në video e fantazmave.