/Kanc eri nuk të mposht k urrë nëse e bëni këtë, thotë m jeku i njohur

Kanc eri nuk të mposht k urrë nëse e bëni këtë, thotë m jeku i njohur

Një këshillë e një m.jeku nga Universiteti i Moskës është bërë hit në rrjete sociale. Sipas tij, askush nuk vd.es nga kan.ceri, përveç se nga paku.jdesia.

Hapi i parë sipas tij është të ndaloni marrjen e she.qerit, pa sheqer në trupin tuaj, qe.lizat e kan.cerit do të vd.esin nga një vd.ekje natyrore. Hapi i dytë është të përzihet një tërësi me fruta limoni me një gotë me ujë të nxehtë dhe të pihet përreth 1-3 muaj para çdo ushqimi dhe ka.nceri do të zhd.uket.

Për më tepër, hulu.mtimi nga Maryland College of Medicine thotë se kjo te.rapi është 1000 herë më e mirë sesa kim.ioterapia. Hapi i tretë është të pini tre lugë vaj kokosi organik, në mëngjes dhe mbrëmje dhe kan.ceri do të zhd.uket. Mund të zgjidhni njërën nga këto dy terapitë pasi të keni shmangur plotësisht she.qerin.

“Inj.oranca nuk është justifikim. Kam ndarë këtë informacion për më shumë se 5 vjet. Le ta dinë të gjithë”, thotë Dr.Sanjay Gupta. Ndërsa Dr.Guruprasad Reddy i Universitetit Shtetëror të Moskës thotë:

“Kam inkurajuar çdo person që merr këtë informacion ta përcjellë atë në dhjetë të tjerë, me siguri të paktën një jetë do të shpëtohet…”. Pirja e ujit të nxehtë me limon mund të parandalojë kan.cerin. Mos shtoni sheqer. Uji i nxehtë me limon është më i dobishëm sesa uji i ftohtë me limon. Këto janë këshillat tjera shtesë të mjekut të njohur, për të par.andaluar ka.ncerin:

Shpesh duke ngrënë darkë natën vonë rrisim mundësinë e kan.cerit të stomakut.Nuk duhet të hani më shumë se 4 vezë në javë.Ngrënia e pjesës së pasme të pulës mund të shk.aktojë ka.ncer të stomakut.Asnjëherë mos hani fruta pas ushqimit. Frutat duhet të hahen para ushqimit.Mos pini çaj gjatë periudhës së mens.truacioneve.Merrni pak qumësht soje, pa sheqer ose vezë për të shtuar shijen e saj.Mos hani domate në stomak bosh.

Pini një gotë ujë të thjeshtë çdo mëngjes përpara ushqimit për t’i parandaluar gurët e fsh.ikëzës së tëmthit.Asnjë ushqim 3 orë përpara kohës së shtratit.Pini më pak pije alk.oolike ose shmangni, pasi mund të shkaktojnë di.abet dhe hipe.rtension.Mos e hani bukën kur është e nxehtë nga furra.Mos e ngarkoni telefonin tuaj ose ndonjë pajisje pranë jush kur jeni duke fjetur.

Pini 10 gota ujë në ditë për të parandaluar kan.cerin e fsh.ikëzës.
Përdorni më shumë ujë ditën, më pak gjatë natës.Mos pini më shumë se dy kafe në ditë, mund të shkaktojë pagj.umësi dhe thar.tirë në stomak.Hani më pak ushqim me vaj. Duhen 5-7 orë për t’u tretur vaji, ju bën të ndiheni të lodhur.

Pas orës 17:00, hani më pak.Gjashtë lloje të ushqimit që ju bëjnë të lumtur: bananeja, grejpfrut, spinaqi, kungulli dhe pjeshka.Fjetja më pak se 8 orë në ditë mund të përk.eqësojë funksionin tonë të tru.rit. Marrja e pushimit të pasdites për gjysmë ore mund të mbajë pamjen tonë rinore.

Domatja e gatuar ka veti më të mira shëruese sesa domatja e papërpunuar.
Uji i freskët me limon mund të mbajë shëndetin tuaj dhe të bëjë që ju të jetoni më gjatë!Uji i nxehtë me limon vr.et qel.izat e kan.cerit.
Shtoni ujë të nxehtë në 2-3 feta limoni. Bëni një pije të përditshme.

Uji i nxehtë me limon është substanca më e mirë për të vrarë qelizat e kan.cerit.Uji i ftohtë me limon ka vetëm vitaminë C, nuk e par.andalon kan.cerin.Uji i nxehtë me limon mund të kontrollojë rritjen e tu.morit të kan.cerit.Ky lloj i trajtimit të ek.straktit të limonit do të shka.tërrojë vetëm qe.lizat mal.inje, nuk ndikon në qel.izat e shëndetshme.

Gjithashtu, acidi i limonit dhe polifenoli në lëngun e limonit, mund të ndihmojnë në zvogëlimin e presionit të lartë të gj.akut, parandalimin efektiv të tro.mbozës së thellë të ve.nave, përmirësimin e qark.ullimit të gj.akut dhe zvogëlimin e mpi.ksjes së gj.akut.Pa marrë parasysh sa jeni të zënë, ju lutemi gjeni kohë për të lexuar këtë, pastaj tregoni të tjerëve për ta përhapur këshillën e m.jekut! /pergatit.com