/Kandidati për President të SHBA: “Jemi të gatshëm ta ‘Shk atërrojmë’ për 24 orë çdo shtet që prek shqipëtarët”?

Kandidati për President të SHBA: “Jemi të gatshëm ta ‘Shk atërrojmë’ për 24 orë çdo shtet që prek shqipëtarët”?

Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.

Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të qëllojnë dhe të vr a ssi n çdo kënd i cili sul mon shqiptarët në Ballkan. /

Kandidati nga radhët e Demokratëve për President Joe Biden në vitin 2002, në një konferencë të organizuar në SHBA, kishte deklaruar haptazi dashurinë e tij të madhe për kombin shqiptar.

Biden në atë kohë kishte thënë që SHBA janë të gatshëm të qëllojnë dhe të vr a ssi n çdo kënd i cili sul mon shqiptarët në Ballkan.