/Kap BURRlN me të d ashurën në shtrat, ja reagimi TRONDlTËS i gruas – VIDEO

Kap BURRlN me të d ashurën në shtrat, ja reagimi TRONDlTËS i gruas – VIDEO

Pa mje sh oku e se janë lëshuar për një grua pothuajse të z h ves h ur duke u r ra h u r bru talisht nga bashkëshortja e dash norit të saj pasi e ka pën atë në shtëpi.

Gruaja nga rajoni autonom Guangxi Zhuang në jug të Kinës thuhet se ka d y sh uar se burri i saj ka një lidhje për një kohë, por ishte edhe më e tro n di tu r dhe e ze më rua r kur burri m a s htr ues e solli da shn or en në shtëpi.

Pas thirrjes së miqve dhe të afërmve të saj, gruaja e ndjekur nga shkopi i madh shp ër the u në dhomën e gjumit të shtëpisë së tyre ku gjeti në shtr at bashkë dy tra dh tar ët.

Një nga të afërmit e bashkëshortes e prek burrin kundër orendive dhe k ër cënon ta rrahë a të nëse lëviz, ndërsa zonja është e zvarritu r në dysheme, e veshur vetëm me çizme.

Ajo është r ra h ur në mënyrë të përsëritur nga gruaja dhe një tjetër nga miqtë e saj, duke e lënë të pl ag osu r.

Gruaja e re nuk lu ft o n dhe përpiqet të mbrojë veten.

Ajo vetëm q a n nga s ul m i s hok ue s deri në fund të videos.


https://player.boostplatforms.com/video?id=100001125684POSTED INSPECIALE