/Kapet peshkaqeni i rraIIë në Himarë, një nga SPEClET më të RREZlKSHME(Foto)

Kapet peshkaqeni i rraIIë në Himarë, një nga SPEClET më të RREZlKSHME(Foto)

Një peshkaqen dem është kapur nga peshkatarët në Himarë. Peshkaqeni rreth 2 metra i gjatë peshon rreth 100 kg.

Peshkaqeni dem njihet si një nga speciet më të rrez.ikshme dhe është një gjallesë e rraIIë në ujërat tona.

/Shqiptarja.com