/KAPl gruan sh tatzënë duke ja dredhur me pronarin, BURRl i bën atë që s’ia priste mendja kurrë

KAPl gruan sh tatzënë duke ja dredhur me pronarin, BURRl i bën atë që s’ia priste mendja kurrë

Një burrë ka kapur bashkëshorten e tij duke e tradhtuar.

Ai i ka vënë asaj një kamer të fshehtë dhe e ka përgjuar, pasi nuk ishte tërësisht i bindur për mungesën e besnikërisë nga ana e saj.

AI thotë se e shoqja nuk e puthte më, nuk kryenin më bashkë marrëdhënie seksuale, e madje as nuk gatuante më në shtëpi për të dhe 5 fëmijët e tyre.

Ai punësoi një dedektiv dhe e kapi duke e tradhtuar ‘me pronarin e shtëpisë në të cilën e shoqja ki9shte shkuar të punonte si pastruese.

Djalli fillimisht e provokoi, por edhe ajo nuk e zgjati shumë rezistencën.

I acaruar nga ato pamje, burri shpërthen në ulërima, ndërsa thotë se do t’u tregojë gjithçka 5 fëmijëve të tij.

Ai tregon se e shoqja pret fëmijën e gjashtë.

https://player.boostplatforms.com/video?id=100001116919POSTED INSPECIALE