/Kapriçot e motit, në mes të pranverës ky qytet i Shqipërisë mbulohet nga bora dhe ngrica

Kapriçot e motit, në mes të pranverës ky qytet i Shqipërisë mbulohet nga bora dhe ngrica

Teksa të gjithë presin pranverën dhe ditët e ngrohta, moti duket se bën edhe “kapriço”.

Kështu në zonën e Korçës kanë sërish reshje bore.

Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar në zonën që lidh Boboshticën dhe Dardhën është dashur ndërhyrja e borëpastrueseve për të hapur rrugën.

Duket se tashmë duhet pritur muaji prill për tu futur tamam në stinën e pranverës.