/Këndon për babanë me kancer, të gjithë shp.ërthejnë në lot (VIDEO)

Këndon për babanë me kancer, të gjithë shp.ërthejnë në lot (VIDEO)

Një vajzë 13 vjeçare e quajtur Evie Clair, mahniti jurinë në America’s Got Talent Babai i saj ishte diagnostikuar me kancer të shkallës së katërt, dhe trajtimi nuk po funksiononte, andaj ai e kishte ndërprerë.

Evie dëshiroi që të shfrytëzojë skenën e AGT për ta bërë krenar babanë e saj. Pas përformancës së saj prekëse juria së bashku me publikun ishin në lot, duke duartrokitur pafund nga të gjithë.

Pesë anëtarët e jurisë e përgëzuan Evie-n për këndimin e saj, duke thënë se i ka prekur me zërin e saj të bukur, dhe të pestë votuan pozitivisht në favorin e saj.

Babai i saj edhe pse është duke u përballur me një sëmundje të rëndë, ishte aty për ta përkrahur vajzën e tij të vogël.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: