Këngëtαri i njohur shqiptar sυΙmohet në mes të emisionit, moderatorja e Top Channel uΙëret dhe ikën me υrap

Këngëtarit të njohur Devis Xherahu i ka ndodhur e papritura në zonat rurale.

Ai guxoi e hyri në zonën rrethuese të kuajve e strucëve.

Pikërisht në këtë moment, zogu gjigant, nisi të sulmonte këngëtarin.

Ky i fundit u përpoq në çdo mënyrë t’i shpëtonte sullmit, por u shkelmua nga shpendi dhe si rrjedhojë u rrëzua në tokë.


Pas incidentit, ai u shpreh se po përpiqej të mbronte kokën nga ndonjë çukitje e mundshme, por nuk e mendonte se do të shkelmohej nga struci.

Moderatorja e Eva Murati ka vrapuar e trembur duke bërtitur.