syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Këngëtαrja e njohυr shqiptare në gjendje të rëndë shέndetësore

Këngëtarja e njohur e viteve ’80-’90 të shekullit të kaluar me zërin e të cilës u rritën prindërit tanë, duket se ka probleme të mëdha me shëndetin.

Raportohet se Parashqevi Simaku nuk është fare mirë dhe po vuan nga një sëmundje e rëndë. 


Këngëtarja e “E duam lumturinë” e cila u dallua për zërin dhe paraqitjen e saj skenike, ishte shumë e dashur për rininë e atyre viteve,

por ajo vendosi të ikte nga Shqipëria drejt Amerikës pikërisht në ditët e saj më të mira në karrierë.

Që pas asaj kohe Parashqevi i ka humbur kontaktet me muzikën. Këngëtarja ka qenë e martuar dhe ka një djalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *