November 30, 2023
Lajme

Këngëtαrja shqiρtare tregon s ekretίn: Bëjmë ….ks me b. υrrin 4 h erë në nαtë, ai më…

Këngëtarja e njohur dhe shumë e pëlqyer nga të rinjtë, ka treguar se është një m.an.iake në sh.trat, bashkë me të dashurin e saj.

Miriam Cani ka ndarë me fansat e saj një se.kret nga dh.oma e gj.umit, kur thotë se bën s* ks katër herë brenda një na.te, e ka raste edhe gjatë.

Ajo thotë se Albani është shumë i kë.naqur dhe jeta e tyre i.nti.me shkon për mrekulli.

Kjo deklaratë e saj sigurisht nuk është kaluar pa komente, ku të shumtë kanë qenë ata që kanë thënë se e tepron kur thotë se e bë.jnë kaq shpesh brenda natës.

Si e komentoni ju ketë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *