Lajme

Këngëtari shqiptar në gjendje të rëndë, kush e rr.ahu FRlKSHËM? Jeta e tij në fije të perit

Jeta e këngëtarit shqiptar Eduard Derka është në fije të perit. Kështu ka bërë me dije xhaxhai i tij sot në emisionin “Shqipëria Live”.

Eduard Derka, i njohur me emrin e artit “Eduard DB” ose “EDB” është d.ën.uar në Greqi me 15 vjet e 9 muaj me ak.u.zën për gr.a.b.tje.

Xhaxhai i tij ka rrë.f.y.er se jeta e 35-vjeçarit i cili po vu.an d.ën.imin në b.r.gun e Koridall është në fije të perit.

Riza Derka bëri të ditur se nipi nuk ka qenë invalid, por është bërë në b.u.rg nga d.h.una e vazhdueshme.

Ai rrëfeu se 35-vjeçari dergjet ne krevat me këmbën e th.y.er dhe me mpiksje gj.a.ku në kokë.

“E kanë arr.e.stuar se ka bërë vj.e.dhje,. Por ai s’ka bërë vj.e.dhje. Është dë.n.uar me 15 vite, por nuk ka vj.e.dhur. Ka tre vjet e gj.y.smë në b.u.rg. Kam mbi një muaj që kam folur për herë të fundit me të.

Më tha: ‘xhaxha jeta ime është në fije të perit. Nuk e di se si do shkojë puna, kërkoj ndihmë nga ti, nuk kam njeri tjetër’.

Ai ka mpiksje gj.a.kut afër trurit mbrapa, ka dhe këmbën e th.y.er. E kanë çuar në spital, ka 24 orë që është në spital.

Nuk tregon kush e ka rr.a.hur. Ka kërkuar që ta çojnë te doktori për kokën, por i kanë thënë që nuk ka mjekë për të bërë operimin e kokës dhe shifra ishte shumë e lartë, 57 mijë euro”, bëri të ditur xhaxhai i tij.