/Kengetarit te njohur Kozma Dushit i bejne gj emen

Kengetarit te njohur Kozma Dushit i bejne gj emen

Kozma Dushi, nje nder kengetaret me te dashur per publikun, duket se se fundmi eshte vene ne qender te vemendjes ne rrjetet sociale, dhe shkak eshte bere nje profil ne Fb.

Llogaria quhet Kozma Dushi (Verteti) dhe shpërndan statuse nga më të ndryshmet. Perveç se të shkruara plot me gabime ortografike, këto statuse po ashtu përmbajnë fjalë fy.ese për miqtë e tij.

Artisti ka dashur të pastrojë emrin e tij dhe ka kontaktuar Blitzin për të deklaruar para të gjithëve si qendron e vërteta. Ai është shprehur se llogaria nuk është e tija por e një njeriu dashak.eq që kërkon t’i prishë marr.ëdhëniet me kolegët si dhe t’i dëm.tojë reputacionin.

“Ajo nuk është adresa ime. Asnjë nga fjalët e shkruara aty nuk është bërë nga dora ime. Jam shumë i më.r.zitur dhe i indi.njuar. Unë nuk kam as Fb, as e- mail, as Instagram, asnjë rrjet social. Atë faqe e ka hapur një person që dëshiron të dë.m.tojë imazhin tim si artist i njohur, si këngëtar që kam marrë pjesë në 35 festivale dhe vlerësuar me çmime.

Ai që po e bën këtë është një person me ze.m.ër të ke.qe, por nuk mundet kurrë të më disk.retitojë si artist. Personi që e menaxhon ka fy.er dy personazhe të njohur të botës së televizionit dhe politikës me të cilët unë Kozma Dushi nuk kam raport të afërt pasi nuk i njoh mirë. Por fjalët që ai përdor kundrejt tyre shkaktojnë keqk.uptim dhe qejfmbetje tek ata që më rrethojnë. E përsëris, nuk jam unë.

Nëse ju dërgon ftesë miqësie atëherë mos e pranoni. I vetmi aplikacion që unë përdor është Whatsapp ndaj nëse ky njeri ju kontakton, dijeni se nuk jam unë.”- është shprehur Kozma Dushi duke pastruar në këtë mënyrë emrin e tij. Kujtojmë se dhe dy vite më parë atij i ka ndodhur një situatë e tillë.