/Këngëtarja 36-vjeçare gjendet e vd ekur në shtëpi

Këngëtarja 36-vjeçare gjendet e vd ekur në shtëpi

Një nënë e re është gjetur e v ra.rë me katër pl.agë th.ike në gj oks në shtëpinë e saj në Brazil, ndërsa djali i saj 7 vjeçar është zh.dukur.

Franciane Costa Simioni Dourado de Oliveira kishte publikuar një mesazh drithërues në Facebook ku shkruhej:

“Je i gjallë, je i vd.ekur, gjërat vazhdojnë përpara.”

I dyshuar për vr a.sjen e saj besohet të jetë partneri i këngëtares, i cili nuk ndodhej në shtëpi kur erdhën autoritetet, por oficerët gjetën një th.ikë, një celular dhe një kartë identiteti që i përkisnin atij.

Gjithashtu edhe djali shtatë vjeçar i Franciane nuk ishte në shtëpi dhe një kërkim masiv ka nisur për të gjetur atë dhe partnerin e saj.

Franciane ishte këngëtare amatore dhe gjithashtu agjente pronash të patundshme, ajo kishte më shumë se 650 ndjekës në Instagram, dhe postonte rregullisht muzikën e saj në YouTube.