/Këngëtarja 36-vjeçare gjendet v dekur në shtëpi

Këngëtarja 36-vjeçare gjendet v dekur në shtëpi

Një nënë e re është gjetur e v ra rë me katër pl agë th ike në gj oks në shtëpinë e saj në Brazil, ndërsa djali i saj 7 vjeçar është zh dukur.

Franciane Costa Simioni Dourado de Oliveira kishte p ublikuar një mesazh dr ithërues në F acebook ku shkruhej:

“Je i gj allë, je i vd.ekur, gjërat vazhdojnë përpara, transmeton gazeta ditore.

I d yshuar për vr a sjen e saj besohet të jetë partneri i këngëtares, i cili nuk ndodhej në shtëpi kur erdhën autoritetet, por of icerët gjetën një th ikë, një celular dhe një kartë identiteti që i përkisnin atij.

Gjithashtu edhe djali shtatë vjeçar i Franciane nuk ishte në shtëpi dhe një kërkim masiv ka nisur për të gjetur atë dhe partnerin e saj.