Lajme

Këngëtarja e famshme per shqiptaret shοkon: Më pë*dhυnoi, mbeta shtαtzënë

Këngëtarja e njohur amerikane Lady Gaga ka përmendur sërish së fundmi historinë e saj të p ër dh u nimit në fillim të karrierës muzikore nga një e kze ku tiv i industrisë,

duke dhënë më shumë detaje sesi producenti muzikor e s u lm oi s e k s u alisht në moshën 19-vjeçare, dhe e “fl aku tej” kur kishte mbetur shta tzënë.

Këngetarja tashmë 35 vjeçare foli për eventin tr au m atik në programin e ri social me Princ Harry e Oprah Winfrey.

Gaga, emri i vërtetë i të cilës është Stefani Germanotta, kujtonte: “Isha 19 vjeçe, nisë të punoj në këtë biznes dhe producenti më tha ‘Hiqi rrobat’”.

“Unë i thashë ‘jo’, por ai më tha se nëse nuk e bëj do të fl akte të gjithë muzikën time në mbeturina. Ata nuk ndalonin duke e kërkuar dhe unë ng riva … më pas nuk mbaj mend”, kujton Gaga eksperiencën e saj.

Lady Gaga, nuk e ka përmendur ende emrin e producentit ab uz ues prej fr i kës së përballjes me të. Ajo shton se gjatë s u l m it s e k s u al kishte hu mbur ndjenjat dhe se kishte qenë e sëm urë fizikisht për një periudhë të zgjatur teksa përballonte dhi mbjen fizike e psi kol ogjike.

“Isha e së murë për javë të tëra dhe më pas kuptova se ishte e njëjta dhim bje kur një person që më pë r h un oi më lëshoi në një cep sepse kisha mbetur sh tatzënë”.

Ajo thotë se kaloi periudhën e vështirë të dhi mbjes në shtëpinë e prindërve, ndërsa sh enjat psi kologjike dhe emocionale mbeten të gjalla edhe sot.

Ajo vazhdon më tej: “Disa vjet më vonë shkova në spital dhe kur më sollën një psikiatër unë u përgjigja: ‘Më sillni një doktor të vërtetë, unë nuk ndjej t rupin tim’”.

“Pata një kri zë psi kotike, për gati dy vjet. Tani çdo dhi mbje e ndjej si dhi mbja e pas-pë rd hu n mit, nuk jam më i njëjti person.

Ul ë ri ja dhe e për pl a sja veten te muri, nuk preferoja ta prisja veten. Bëra disa kontrolle mjekësore më pas por doktorët nuk zbuluan asgjë,

gjithsesi trupi im e mban mend”, thotë Gaga mes të tjerash.