/KËNGËTARJA SHQIPTARE POSTON FOTO DUKE E BËRË NË TUALET

KËNGËTARJA SHQIPTARE POSTON FOTO DUKE E BËRË NË TUALET

Këngëtarja shqiptare me famë botërore dhe shumë e komentuar në media, Bebe Rexha ka treguar gjithnjë se nuk ka komplekse.

Në postimin e fotove dhe shpeshherë shfaqet në to e pa rregulluar, pa makeup apo në gjendje shumë të lodhur pas koncerteve.

Mirëpo ditën e sotme Bebe ka bërë atë që se prisnim duke postuar një foto nga tualeti, e veshur gati për skenë, por me dy asistentet e saj që po e rregullojnë.

“Super magjepsëse. Duke bërë çiçin teksa po laj dhëmbët dhe po rregullohem para se të dal në skenë. Kështu duket vërtet prapaskena”, shkruan Bebe.