Kengetarje e njohur shfaq format e kolme dhe ka nje mesazh

  0
  445

  Njësoj si një pjesë teksti në këngët e saj ku thuhej: “Çfarë ka të keqe me të qenit plot vetbesim?” duket se ylli i muzikës dhe aktrimit amerikan ka vendosur që të jetë krenarë për trupin që ka edhe pse ka hequr dorë përfundimisht nga dietat.

  Ajo ka treguar specifikisht këmbët, në të cilat duket se ka marrë shumë kile, për të treguar se ka vendosur që të mos mendojë më për dietat pasi e bën më të lumtur të qenurit gjithmonë e hapur me ushqimet që ka më së shumti qejf se sa të qenurit e dobët dhe të privojë veten nga disa “mëkate të ëmbla”.

  Njësoj si një pjesë teksti në këngët e saj ku thuhej: “Çfarë ka të keqe me të qenit plot vetbesim?” duket se ylli i muzikës dhe aktrimit amerikan ka vendosur që të jetë krenarë për trupin që ka edhe pse ka hequr dorë përfundimisht nga dietat.

  Ajo ka treguar specifikisht këmbët, në të cilat duket se ka marrë shumë kile, për të treguar se ka vendosur që të mos mendojë më për dietat pasi e bën më të lumtur të qenurit gjithmonë e hapur me ushqimet që ka më së shumti qejf se sa të qenurit e dobët dhe të privojë veten nga disa “mëkate të ëmbla”.

  Më parë ajo ka pasur një problem serioz shëndetësor përsa i përket çrregullimit në të ngrënë dhe kjo më së shumti si pasojë e industrisë së shoëbizit amerikan që i kërkonte gjithë kohës të ishte e dobët dhe të kishte një pamje shumë të kuruar sidomos përse i përket peshës. Duke qenë se atë periudhë Demi vuajti shumë, tani po i tregon të gjithëve se nuk ka ndërmend ta vazhdojë më atë sakrificë.

  Njësoj si një pjesë teksti në këngët e saj ku thuhej: “Çfarë ka të keqe me të qenit plot vetbesim?” duket se ylli i muzikës dhe aktrimit amerikan ka vendosur që të jetë krenarë për trupin që ka edhe pse ka hequr dorë përfundimisht nga dietat.

  Ajo ka treguar specifikisht këmbët, në të cilat duket se ka marrë shumë kile, për të treguar se ka vendosur që të mos mendojë më për dietat pasi e bën më të lumtur të qenurit gjithmonë e hapur me ushqimet që ka më së shumti qejf se sa të qenurit e dobët dhe të privojë veten nga disa “mëkate të ëmbla”.

  Më parë ajo ka pasur një problem serioz shëndetësor përsa i përket çrregullimit në të ngrënë dhe kjo më së shumti si pasojë e industrisë së shoëbizit amerikan që i kërkonte gjithë kohës të ishte e dobët dhe të kishte një pamje shumë të kuruar sidomos përse i përket peshës. Duke qenë se atë periudhë Demi vuajti shumë, tani po i tregon të gjithëve se nuk ka ndërmend ta vazhdojë më atë sakrificë.

  “E di që kam këmbë shumë të shëndosha tani, por do ta postoj këtë foto sepse jam shumë e lumtur që kam hequr dorë nga të qenurit perfekte dhe kam kuptuar se liria më e thellë që dikush mund të përjetojë është të mos ia ndjejë për kritikët” – është shprehur Demi./CNA.al