/KENl gjasa te BENl shuma te medha parash nese u perkisni ketyre shenjave

KENl gjasa te BENl shuma te medha parash nese u perkisni ketyre shenjave

Astrologjia zbulon shume per ne dhe nese i perkisni ketyre pese shenjave ne vijim, ju keni shume gjasa qe te beheni te pasur.

Kjo eshte vertetuar, bazuar ne analizen e disa prej personave me te famshem ne bote, qe jane te ketyre shenjave.

1.Virgjëresha- Kjo shenjë zakonisht nuk e ka problem të tërheqë begati. Virgjëreshat janë individë të dedikuar dhe asgjë e askush nuk i ndalon të arrijnë objektivat e tyre. Janë kokëfortë po aq sa të njerëzishëm dhe dedikimi i tyre nuk njeh difekte.

Të lindurit nën këtë shenjë do kenë gjithnjë para’ për të jetuar në kushte të mira përgjatë gjithë jetës. Mirë do ishte të hiqnin frikën e dështimit dhe të mos kapen pas gjërave të vogla.

2. Akrepi- Akrepët lindin me dhuntinë natyrale të intuitës dhe karizmës, si të gjitha shenjat e ujit. Mund të flasin me lehtësi për çdo argument dhe janë efikasë dhe me sukses në vendet e punës së tyre.

Përdorin të gjitha njohuritë dhe instiktet intuitive të tyre për të arritur atë që duan në jetë. Nuk kanë nevojë për fat dhe favore. Akrepët presin deri në mundësinë e duhur dhe nuk e lënë t’ju ikë nga duart.

3. Luani- Luanët janë udhëheqës që në lindje. Nuk ndalojnë derisa të arrijnë pushtetin dhe të bëhen njerëz të rëndësishëm. Të besueshëm, të ndershëm dhe ambiciozë, këto janë disa nga karakteristikat që përbëjnë temperamentin e tyre gjaknxehtë.

Në vendin e punës, do ngrihen shumë shpejt në detyrë, duke treguar se janë të denjë të drejtojnë çdo gjë. Nuk ka gjë më të mirë për një Luan se të mësojë të tjerët. Kanë nevojë të ndihen krenarë për veten që të jenë të lumtur.

4.Demi- Demi është shenjë që mund të vlerësojë edhe gjërat më të vogla në jetë, por gjithçka që është material, e tërheq. Nuk duan asgjë ndryshe nga rutina e tyre.

Të lindurit nën këtë shenjë janë ‘me këmbë në tokë’ dhe e shohin gjithçka në mënyrë logjike, racionale dhe praktike. Këto karakteristika janë në gjendje t’i përdorin në favor të vetes, sidomos në aspektin financiar. Në punë nuk shpërqendrohen kurrë nga objektivi i tyre kryesor: të fitojnë sa më shumë para’.

5.Gaforrja- Uji është elementi që qeveris Gaforren. Edhe pse në disa rrethana mund të jenë të t.urpshëm, kanë shumë aftësi për t’u bërë komunikues të sigurtë dhe shumë karizmatikë. Kur e dinë se çfarë duan, mund të punojnë shumë fort për ta arritur. Ndershmëria e tyre dhe aftësia për të transmetuar idetë brilante që kanë në kokë, i ndihmojnë të kenë begati në planin ekonomik.