/Kërcimi EPlK i nënave të reja dhe stafit tek materniteti i Tiranës pas të rmetit

Kërcimi EPlK i nënave të reja dhe stafit tek materniteti i Tiranës pas të rmetit

Përmes një postimi në Facebook, mjekja Anika Dokle tregon situatën në maternitetin “Koço Gliozheni” pas të rmetit.

Si stafi i tij është ende në gatishmëri për lindje të reja.

“Ne jemi të rmeti i tretë… Inkurajojmë nënat e reja në një ditë të vë.shtirë si kjo e sotmja”, shkruan m.jekja Anika Dokle në postimin e saj, teksa publikon edhe një video ku shfaqet duke kë.rcyer me kolegët e saj si dhe me gra që presin të bëhen nëna.